Montage handleidingen - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Montage handleidingen

Montage handleidingen

Een terrasoverkapping van Noe-Mar is eenvoudig met twee personen te monteren. Afhankelijk van jouw ervaring duurt dit een halve tot 1 hele dag. Dat gaat dus lekker snel. Hiertoe dien je vooraf wel de montagehandleiding helemaal door te lezen. Je kan daarna de schriftelijke montagehandleiding als naslag informatie gebruiken. Bij verkeerd gebruik van de montage vervalt de garantie namelijk! Hieronder treft u al deze informatie aan.

Noe-Mar is voortdurend in ontwikkeling. Daarom kán het voorkomen dat de geleverde overkapping enigszins afwijkt van hetgeen in de handleiding en/of video wordt vermeld. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de handleiding en video.

Montage handleiding BudgetLine

Meetinstructie BudgetLine & ComfortLine

Montagehandleiding LED ComfortLight

Montagehandleiding vrije goot overspanning

Handleiding Somfy

Verzonken rail doorsnede tekening

Leveringen en geplande montages gaan gewoon door

Om fysieke contact zoveel mogelijk te vermijden, bieden wij een speciale gratis videobel-inmeetsessie aan. Dankzij onze 25 jaar ervaring met inmeten en montage is het meestal goed mogelijk om de juiste maten en situatie te bepalen. Hierdoor kunnen we toch maatwerk aanbieden voor jouw situatie. Ook voor vragen over bestellingen, montage afspraken, service en andere vragen staan wij voor je klaar!