Keuze tussen een terrasoverkapping of pergola - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Keuze tussen een terrasoverkapping of pergola

Het verschil tussen een terrasoverkapping en pergola

Een pergola is een tuinoverkapping met open zijden. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van je tuin, zonder dat je last hebt van de zon of regen. Een terrasoverkapping daarentegen is een overkapping met dichte zijden. Dit geeft je bescherming tegen de weersomstandigheden, maar je kunt niet genieten van het uitzicht op je tuin. Een pergola is dus ideaal als je wilt genieten van het mooie weer, terwijl een terrasoverkapping beter is als je wilt beschermen tegen de weersomstandigheden.

Houten pergola

Een pergola kan gemaakt worden van verschillende materialen, maar hout is het meest gebruikte materiaal. Hout is natuurlijk, duurzaam en kan makkelijk in elke tuin geplaatst worden. Daarnaast is hout een relatief goedkope pergolamateriaal.

Wat is een pergola?

Een pergola is een open tuinoverkapping. Het woord pergola komt van het Italiaanse woord ‘pergola’, wat ‘boog’ of ‘arcade’ betekent. Een pergola kan gemaakt worden van verschillende materialen, maar hout is het meest gebruikte materiaal.

Een pergola is een open tuinoverkapping met een metalen of houten frame. Deze overkapping kan in elke tuin geplaatst worden en is ideaal voor het creëren van sfeer en extra leefruimte in je tuin. Een pergola is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De pergola is een uitstekende keuze voor mensen die graag buiten zijn, maar die geen last willen hebben van de zon of regen. Het frame van de pergola geeft je bescherming tegen de weersomstandigheden, terwijl je toch kunt genieten van het mooie weer.

Voordelen van een terrasoverkapping t.o.v. een pergola

Een terrasoverkapping is een overkapping met dichte zijden. Dit geeft je bescherming tegen de weersomstandigheden, maar je kunt niet genieten van het uitzicht op je tuin. Een pergola is dus ideaal als je wilt genieten van het mooie weer, terwijl een terrasoverkapping beter is als je wilt beschermen tegen de weersomstandigheden.

Een pergola is een open tuinoverkapping met een metalen of houten frame. Deze overkapping kan in elke tuin geplaatst worden en is ideaal voor het creëren van sfeer en extra leefruimte in je tuin. Een pergola is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Zonwering voor een pergola

Als je een pergola wilt plaatsen in je tuin, is het belangrijk om na te denken over zonwering. Zonwering is namelijk essentieel voor het creëren van een aangename leefomgeving in je tuin. Zonwering beschermt je niet alleen tegen de zon, maar ook tegen andere weersomstandigheden, zoals wind en regen.

Een pergola kan zowel volledig open als gesloten zijn. Een pergola met dichte zijden biedt je de mogelijkheid om helemaal te ontsnappen aan de drukte van de stad en het dagelijkse leven. Je kunt in alle rust genieten van je tuin en de mooie natuur.

Een pergola met open zijden is ideaal als je wilt genieten van het mooie weer, terwijl je toch beschermd bent tegen de zon of regen. Open pergola’s zijn ook perfect voor het organiseren van een barbecue of tuinfeestje.

Een aantal sfeerbeelden van onze kwalitatieve terrasoverkappingen

Over Noe-mar Buitenleven

Kwaliteit bij een terrasoverkapping staat niet alleen voor de sterkste en de zwaarste profielen. Het staat vooral voor een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Je wilt het vertrouwen hebben dat jouw overkapping niet bij het eerste briesje bij de buren belandt. Je wilt ook niet dat je veel te veel betaalt voor iets dat hoogstwaarschijnlijk niet zal gebeuren. Wij zijn CE-gecertificeerd en dat betekent dat onze producten altijd aan de voor jouw geldende eisen voldoen.

Je kunt kiezen uit standaardmaten of een overkapping op maat bestellen. In onze webshop kun je de maten van jouw nieuwe terrasoverkapping helemaal zelf aanpassen. Je ziet ook direct wat de prijs is voor de overkapping. Natuurlijk dragen al onze producten het CE-keurmerk! Dit biedt je nog meer zekerheid.

Droomt u wel eens van extra woonruimte? Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven of meer ruimte binnenshuis creëren? Met tuin overkappingen aan huis van Noe-mar.nl kunt u die droom waarmaken. Met een breed scala aan opties, stijlen en kleuren, vindt u zeker de juiste voor u en uw huis. Dat is waar het bij Noe-mar Buitenleven om gaat. Neem nu een kijkje in onze terrasoverkapping shop.

Bezoek ons

Newtonweg 7 6101 WX, Echt (NL)

Bel ons vanuit NL: +31 (0)85 773 1090
Bel ons vanuit BE: +32 (0)89 680 131

Info: info@noe-mar.com
Verkoop: verkoop@noe-mar.com
Support: support@noe-mar.com

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00
Woensdag: 09:30 – 17:00
Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten