Gespreid betalen - Noe-Mar Buitenleven

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Een terrasoverkapping is best een grote aankoop waar een behoorlijk bedrag mee gemoeid is. Komt een aankoop even niet zo goed uit? Of wilt u niet meteen een heel groot bedrag uitgeven? Dan heeft NoeMar een mooie oplossing voor u. Kies op de betaalpagina van onze webshop voor de optie in3. Zo kunt u tegen een laag maandbedrag toch uw overkapping kopen.

Wilt u van deze dienst gebruikmaken? Lees dan hieronder verder en zoek de best passende oplossing voor uw situatie.

Hoe werkt in3?

Komt een grote uitgave even niet uit, maar wilt u geen schulden maken, geen lening afsluiten en geen extra kosten maken? Dan biedt in3 uitkomst. Het is de enige gespreide betaalmethode zonder rente of lening met BKR-registratie. U betaalt gespreid in 3 termijnen en binnen 60 dagen, en dat allemaal zonder extra kosten of rente!

Het proces gaat als volgt in zijn werk:

  1. In het afrekenscherm kiest u bij de betaalmethode voor in3. Het systeem van in3 doet vervolgens een razendsnelle
    gegevenscontrole.
  2. U doet direct de eerste betaling, waarna uw bestelling wordt verzonden.
  3. Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling (via de app).
  4. Binnen 60 dagen volgt de derde betaling (eveneens via de app).

Wilt u meer weten over in3? klik hier om naar de webpagina te gaan van in3 of kopieer de url: www.payin3.nl

Werkt in3 niet of geeft in3 aan dat de transactie mislukt is? Neem dan gelijk contact op met in3.

Via e-mail: klantenservice@payin3.nl

Via de telefoon: 088 39 93 333

Via WhatsApp: 06 135 327 75

 

 

 

Hoe werkt SprayPay?

Een andere optie voor gespreid betalen die NoeMar aanbiedt is SprayPay. Met SprayPay kunt u aankopen op de webshop vanaf €250,- tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als u niet al uw spaargeld wilt besteden.

U kunt bij SprayPay kiezen of u de aankoop in 12, 18 ,24 of 36 maanden wil betalen.  Wilt u eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaalt u dus helemaal zelf de looptijd.

Zodra u aangeeft op onze afrekenpagina dat u via SprayPay gespreid wilt betalen, beoordeelt SprayPay aan de hand van een aantal checks razendsnel uw aanvraag. Deze checks zijn wel veel strenger dan bij in3. Daarbij komt dat bij SprayPay in tegenstelling tot in3 een rente in rekening brengt.

De beoordeling vindt 24/7 plaats, dus ook in het weekend. Lange aanvraagtijden kent SprayPay niet. Binnen enkele seconden weet u of u in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord? Dan kunt u meteen genieten van uw aankoop en hoeft u alleen de levering van uw terrasoverkapping nog even af te wachten!

Wilt u meer weten over SprayPay? klik hier om naar de webpagina te gaan van SprayPay of kopieer de url: www.payin3.nl

Omdat SprayPay een krediet/lening is, vragen we u wel om ons eerst even te contacteren zodat wij deze optie voor u kunnen aanzetten.

 

Leveringen en geplande montages gaan gewoon door

Om fysieke contact zoveel mogelijk te vermijden, bieden wij een speciale gratis videobel-inmeetsessie aan. Dankzij onze 25 jaar ervaring met inmeten en montage is het meestal goed mogelijk om de juiste maten en situatie te bepalen. Hierdoor kunnen we toch maatwerk aanbieden voor uw situatie. Ook voor vragen over bestellingen, montage afspraken, service en andere vragen staan wij voor u klaar!