Gespreid betalen - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Gespreid betalen

Gespreid betalen

Een terrasoverkapping is best een grote aankoop waar een behoorlijk bedrag mee gemoeid is. Komt een aankoop even niet zo goed uit? Of wil je niet meteen een heel groot bedrag uitgeven? Dan heeft NoeMar een mooie oplossing voor je. Kies op de betaalpagina van onze webshop voor de optie in3. Zo kun je tegen een laag maandbedrag toch je overkapping kopen.

Wil je van deze dienst gebruikmaken? Lees dan hieronder verder en zoek de best passende oplossing voor uw situatie.

Hoe werkt in3?

Let op: in3 is mogelijk tot een bedrag van € 3000

Komt een grote uitgave even niet uit, maar wil je geen schulden maken, geen lening afsluiten en geen extra kosten maken? Dan biedt in3 uitkomst. Het is de enige gespreide betaalmethode zonder rente of lening met BKR-registratie. Je betaalt gespreid in 3 termijnen en binnen 60 dagen, en dat allemaal zonder extra kosten of rente!

Het proces gaat als volgt in zijn werk:

  1. In het afrekenscherm kies je bij de betaalmethode voor in3. Het systeem van in3 doet vervolgens een razendsnelle
    gegevenscontrole.
  2. Je doet direct de eerste betaling, waarna jouw bestelling wordt verzonden.
  3. Binnen 30 dagen doet u de tweede betaling (via de app).
  4. Binnen 60 dagen volgt de derde betaling (eveneens via de app).

Wil je meer weten over in3? klik hier om naar de webpagina te gaan van in3 of kopieer de url: www.payin3.nl

Werkt in3 niet of geeft in3 aan dat de transactie mislukt is? Neem dan gelijk contact op met in3.

Via e-mail: klantenservice@payin3.nl

Via de telefoon: 088 39 93 333

Via WhatsApp: 06 135 327 75

Indien je kiest voor “betalingsmethode In3”, dan voert “betalingsaanbieder In3” mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. Je kan hiertegen op ieder moment bezwaar maken.
 

 

Hoe werkt SprayPay?

Een andere optie voor gespreid betalen die NoeMar aanbiedt is SprayPay. Met SprayPay kan je aankopen op de webshop vanaf €250,- tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al jouw spaargeld wilt besteden.

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18 ,24 of 36 maanden wil betalen.  Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal je dus helemaal zelf de looptijd.

Zodra je aangeeft op onze afrekenpagina dat je via SprayPay gespreid wilt betalen, beoordeelt SprayPay aan de hand van een aantal checks razendsnel jouw aanvraag. Deze checks zijn wel veel strenger dan bij in3. Daarbij komt dat bij SprayPay in tegenstelling tot in3 een rente in rekening brengt.

De beoordeling vindt 24/7 plaats, dus ook in het weekend. Lange aanvraagtijden kent SprayPay niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord? Dan kan je meteen genieten van uw aankoop en hoef je alleen de levering van jouw terrasoverkapping nog even af te wachten!

Wil je meer weten over SprayPay? klik hier om naar de webpagina te gaan van SprayPay of kopieer de url: www.payin3.nl

Omdat SprayPay een krediet/lening is, vragen we je wel om ons eerst even te contacteren zodat wij deze optie voor je kunnen aanzetten.

Indien je kiest voor “betalingsmethode SprayPay”, dan voert “betalingsaanbieder SprayPay” mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. Je kan hiertegen op ieder moment bezwaar maken.