Gespreid betalen

Gespreid betalen

Komt de aankoop even niet goed uit of wil je niet meteen een groot bedrag uitgeven, dan heeft NoeMar buitenleven een mooie oplossing voor jou. Kies op de betaalpagina van onze webshop voor in3,  zo kun je, met een laag maandbedrag, toch tot je aankoop overgaan.

Wil je van deze dienst gebruik maken, lees dan hieronder verder en zoek de best passende oplossing voor jou.

Hoe werkt in3?

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden, of lening of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode ZONDER rente of lening met BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen zonder extra kosten of rente!

  1. In het afrekenscherm kiest u bij de betaalmethode voor in3. Het systeem van in3 doet vervolgens een razendsnelle gegevenscontrole.
  2. Je doet direct de eerste betaling waarna je bestelling wordt verzonden
  3. Binnen 30 dagen doe je de 2de betaling (via de app)
  4. En binnen 60 dagen de 3de betaling (via de app)

Wil je meer weten over in3, klik hier om naar de webpagina te gaan van in3 of kopieer de url: www.payin3.nl

Werkt in3 niet of geeft in3 aan dat het mislukt is, neem dan gelijk contact op met in3.

Via mail: klantenservice@payin3.nl

Via de telefoon: 088 39 93 333

Via WhatsApp: 06 135 327 75

 

 

 

Hoe werkt SprayPay?

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250,- tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen.  Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Zodra je aangeeft op onze afrekenpagina dat je via SprayPay gespreid wilt betalen, beoordelen zij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag. Deze checks zijn wel veel strenger dan bij “in3“. Daarbij komt dat bij SprayPay een rente in rekening gebracht wordt in tegenstelling tot “in3“, de laatst genoemde in dan ook volledig GRATIS en ZONDER rente!

Deze beoordeling vindt 24/7 online plaats. Dus ook in het weekend! Lange aanvraagtijden kennen ze niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

Wil je meer weten over SprayPay, klik hier om naar de webpagina te gaan van SprayPay of kopieer de url: www.payin3.nl

Omdat SprayPay een krediet/lening is vragen wij je om ons eerst te contacteren zodat wij de optie voor je kunnen aanzetten!