Klantenservice - Noe-Mar Buitenleven

Klantenservice

vacature hulpmonteur

Retourneren

Als u een kant en klaar product via deze webshop bestelt, mag u het product binnen 14 kalenderdagen naar ons terugsturen. Dit dient gezien te worden als een zogenaamde bedenktermijn. Deze bedenktermijn van 14 kalenderdagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het pakket mag uitgepakt zijn, om het product te beoordelen.

Indien het product is uitgepakt en er is schade aan de producten geconstateerd, dan moet dit binnen 24 uur gemeld worden. Wordt het product binnen 14 kalenderdagen teruggestuurd en er zijn zichtbare schades bij uitgepakte profielen niet gemeld, dan worden deze altijd in rekening gebracht. Deze kosten worden direct van het credit bedrag ingehouden.

Indien het product gebruikt is, is retourneren niet meer mogelijk.

De wettelijke bedenktijd geldt niet voor producten met aangepaste breedte en/of diepte of ander soort afwijking van het standaard product. Dit valt onder maatwerk en buiten het herroepingsrecht. Deze producten nemen we dan ook niet retour. Uiteraard proberen we wel een menselijke oplossing te zoeken voor een nette afhandeling.

Als de product(en) wordt teruggestuurd, binnen de bedenktermijn, dan dient dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te gebeuren.

 • Zorg dat alle producten degelijk zijn verpakt.
 • Zorg dat alle losse producten aanwezig zijn. Bij gebrek aan een onderdeel (bv een schroef), worden deze kosten verhaalt op de consument.
 • Stuur het geheel op naar NoeMar Buitenleven, Newtonweg 7, 6101WX Echt, Nederland.
 • De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Ook worden de eventueel betaalde oorspronkelijke verzend-/afleverkosten niet terugbetaald/vergoed.
 • Nadat wij de retour gekomen product(en) hebben goedgekeurd (volledigheid en beschadigingen), betalen wij je het volledige factuurbedrag retour. Dit doen we binnen 30 dagen (maar veelal veel sneller).

  Ik heb een vraag over: *
  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer*
  Aanvullende informatie*

  Leveringen en geplande montages gaan gewoon door

  Om fysieke contact zoveel mogelijk te vermijden, bieden wij een speciale gratis videobel-inmeetsessie aan. Dankzij onze 25 jaar ervaring met inmeten en montage is het meestal goed mogelijk om de juiste maten en situatie te bepalen. Hierdoor kunnen we toch maatwerk aanbieden voor uw situatie. Ook voor vragen over bestellingen, montage afspraken, service en andere vragen staan wij voor u klaar!