Over NoeMar buitenleven - NoeMar buitenleven

Hoewel de naam NoeMar buitenleven nieuw is, zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het realiseren van terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. Sinds onze eerste overkapping – in 1995 – spreken wij de taal van de klant. Gewoon in normaal Nederlands zonder moeilijke termen zodat het voor je duidelijk is.

We bieden doe-het-zelf-pakketten voor overkappingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt ook kiezen voor een terrasoverkapping inclusief montage. Hiermee kies je voor zekerheid. Je terrasoverkapping wordt vakkundig geïnstalleerd bij jouw thuis met een standaard garantie van 5 jaar. Zo kun je optimaal genieten.

De lente begint al vaak in april en de zomers worden steeds langer. Een goede reden voor de aanschaf van een terrasoverkapping om optimaal te profiteren van ‘het buitenleven‘ en het ‘genieten van de tuin‘. Laat de techniek maar over aan NoeMar buitenleven. Samen komen we erachter hoe we jouw tuin en jouw woning het beste kunnen verbinden.

Naast complete terrasoverkappingen is NoeMar buitenleven ook een webshop voor onder meer LED-verlichting, zipscreens, polycarbonaat platen, aluminium profielen en diverse accessoires. We leveren zowel aan consumenten als bedrijven. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Noe Mar 25 jaar ervaring

25 Jaar ervaring

25 Jaar ervaring in het monteren van terrasoverkappingen met eigen montagedienst.

Eigen montagedienst

Eigen montagedienst

Met onze montagedienst is uw terrasoverkapping snel en vakkundig geplaatst voor een vooraf afgesproken prijs.

CE keurmerk

CE-keurmerk

Noe-Mar is een van de weinige bedrijven CE- gecertificeerd. Vakmanschap tot in de puntjes verzorgd.

Noe-Mar Franchise

Noe-Mar franchise

Start je eigen onderneming met de kwaliteit producten van Noe-Mar.

Neem contact met ons op