Keuze tussen een terrasoverkapping of tuinkamer - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Keuze tussen een terrasoverkapping of tuinkamer

Het verschil tussen een terrasoverkapping en tuinkamer

Het verschil is dat een tuinkamer geheel of gedeeltelijk is omsloten. Dit maakt het mogelijk om de ruimte te verwarmen en/of te koelen, waardoor je er ook in de koudere maanden van het jaar kunt vertoeven. Een terrasoverkapping is daarentegen niet geheel of gedeeltelijk omsloten, waardoor je er minder makkelijk in kunt vertoeven wanneer het buiten koud is. Daarnaast biedt een tuinkamer vaak meer mogelijkheden qua inrichting dan een terrasoverkapping. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om er een TV in te hangen, of een open haard aan te leggen. Ook is het mogelijk om een tuinkamer volledig naar eigen smaak in te richten, zodat het een verlengstuk van je huis wordt. Kortom, als je op zoek bent naar een plek waar je in alle comfort kunt relaxen en genieten van de buitenlucht, dan is een tuinkamer zeker een aanrader!

Voordelen van een tuinkamer

Een tuinkamer biedt vele voordelen. Zo is het een ideale plek om in alle rust te ontspannen, terwijl je toch buiten bent. Daarnaast kun je er ook in de koudere maanden van het jaar vertoeven, omdat de ruimte geheel of gedeeltelijk is omsloten. Ook heb je in een tuinkamer vaak meer mogelijkheden qua inrichting dan wanneer je een terrasoverkapping hebt. Kortom, een tuinkamer is een perfecte plek om heerlijk te relaxen en te genieten van de buitenlucht!

Nadelen van een tuinkamer

Een tuinkamer heeft echter ook enkele nadelen. Zo is het relatief duurder om een tuinkamer aan te leggen dan wanneer je kiest voor een terrasoverkapping. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat een tuinkamer niet overal toegestaan is. In sommige gemeentes mag je namelijk geen extra constructie aanbrengen in je tuin, waardoor een tuinkamer dan helaas niet mogelijk is. Kortom, voordat je een tuinkamer aan gaat leggen, is het belangrijk om hier eerst even goed over na te denken!

Voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar extra bescherming tegen de zon en/of regen. Daarnaast biedt een terrasoverkapping ook veel privacy, waardoor je heerlijk in alle rust kunt genieten van de buitenlucht. Ook is een terrasoverkapping relatief goedkoop, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Kortom, een terrasoverkapping biedt vele voordelen en is daarom zeker de moeite waard!

Kosten van een terrasoverkapping t.o.v. een tuinkamer

Wanneer kies je nu voor een terrasoverkapping of een tuinkamer? Dit is een lastige vraag, want beide hebben zo hun voordelen. Wat kost een terrasoverkapping en wat kost een tuinkamer? Hier kunnen we kort over zijn: een terrasoverkapping is aanzienlijk goedkoper. Een tuinkamer kost doorgaans tussen de 3000 en 4000 euro. Een terrasoverkapping kost je tussen de 1500 en 2500 euro. Welke kosten komen er kijken bij een terrasoverkapping? Je hebt de materiaalkosten en de montagekosten. De materiaalkosten kunnen oplopen tot wel 2000 euro, maar je kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf-terrasoverkapping.

Over Noe-mar Buitenleven

Kwaliteit bij een terrasoverkapping staat niet alleen voor de sterkste en de zwaarste profielen. Het staat vooral voor een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Je wilt het vertrouwen hebben dat jouw overkapping niet bij het eerste briesje bij de buren belandt. Je wilt ook niet dat je veel te veel betaalt voor iets dat hoogstwaarschijnlijk niet zal gebeuren. Wij zijn CE-gecertificeerd en dat betekent dat onze producten altijd aan de voor jouw geldende eisen voldoen.

Je kunt kiezen uit standaardmaten of een overkapping op maat bestellen. In onze webshop kun je de maten van jouw nieuwe terrasoverkapping helemaal zelf aanpassen. Je ziet ook direct wat de prijs is voor de overkapping. Natuurlijk dragen al onze producten het CE-keurmerk! Dit biedt je nog meer zekerheid.

Droomt u wel eens van extra woonruimte? Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven of meer ruimte binnenshuis creëren? Met tuin overkappingen aan huis van Noe-mar.nl kunt u die droom waarmaken. Met een breed scala aan opties, stijlen en kleuren, vindt u zeker de juiste voor u en uw huis. Dat is waar het bij Noe-mar Buitenleven om gaat. Neem nu een kijkje in onze terrasoverkapping shop.

Bezoek ons

Newtonweg 7 6101 WX, Echt (NL)

Bel ons vanuit NL: +31 (0)85 773 1090
Bel ons vanuit BE: +32 (0)89 680 131

Info: info@noe-mar.com
Verkoop: verkoop@noe-mar.com
Support: support@noe-mar.com

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:00
Dinsdag: 09:30 – 17:00
Woensdag: 09:30 – 17:00
Donderdag: 09:30 – 17:00
Vrijdag: 09:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten