Welk type terrasoverkapping is geschikt voor jou?
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Welk type terrasoverkapping is geschikt voor jou?

Type terrasoverkapping 1: open en ruimtelijk

Een type overkapping met een glazen dak geeft een onbelemmerd uitzicht met een perfecte lichtinval. Dit prachtige open uitzicht geeft je een gevoel van verrijking. Want wat is er mooier dan ‘s avonds te genieten van je tuin en terras onder een overkapping met een prachtig zicht op de sterren? Overdag wil je natuurlijk ook onder je overkapping kunnen genieten van de (hopelijk) blauwe lucht. Naast dat een glazen overkapping je een geweldig uitzicht geeft, zorgt het er ook voor dat je overkapping en tuin er ruimtelijker uitzien.

Type terrasoverkapping 2: sfeervol en huiselijk

Een terrasoverkapping is natuurlijk een verlengstuk van je huis. Ga voor een terrasoverkapping op maat en kleed hem helemaal aan zoals je dat wilt. Door bijvoorbeeld het dak af te sluiten met glazen schuifwanden, kun je de huiselijke sfeer nog makkelijker doortrekken. Ga voor een mooie loungehoek of een lange eettafel waar je een hele avond met vrienden of familie kunt genieten. Mocht het ‘s avonds afkoelen, dan kun je altijd je verwarming aanzetten, zodat de temperatuur aangenaam blijft en je optimaal kunt genieten van je terrasoverkapping.

Type terrasoverkapping 3: strak en eenvoudig

Een prieel heeft natuurlijk niet veel extra’s nodig om zijn doel te bereiken. Je wilt immers zo lang mogelijk buiten zijn, ook als het regent. De luifel is eenvoudig met zijn minimalistische uitstraling. De staanders van deze overkapping zijn vrij strak, zodat ze je inkijk tot een minimum beperken.

NoeMar Buitenleven terrasoverkapping

Type terrasoverkapping 4: luxueus en modern

Wil je daarentegen een volledig open zicht op je tuin? Dan biedt de terrasoverkapping maximaal comfort. De terrasoverkapping heeft slechts twee staanders nodig bij een breedte van 6 meter, zodat je onbeperkt van het uitzicht op je tuin kunt genieten. Het strakke frame geeft meteen een moderne look aan je tuin. Loungeset, palmboom, zonnetje erbij, en de vakantie in je eigen tuin kan beginnen.

Weet je al voor welke terrasoverkapping je gaat? Vraag dan hier je gratis offerte aan.

Terug naar overzicht