Kies voor een aluminium overkapping - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Waarom een aluminium overkapping de juiste keuze is

Wanneer u een overkapping voor uw tuin zoekt, moet deze niet alleen sterk zijn, maar ook jaren meegaan. Het materiaal is hier een belangrijke keuze. Kiest u voor hout, staal of aluminium? Aspecten zoals kwaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn enkele van de redenen om voor een aluminium luifel te kiezen.

Materialen kiezen

Met de veranderende klimatologische omstandigheden waarmee we in ons kleine land te maken hebben, vraagt u zich misschien af welk materiaal geschikt is. Een bekend dakbedekkingsmateriaal is een houten terrasoverkapping. Houten terrasoverkappingen kunnen heel mooi staan in een groene tuin of op exotische locaties zoals Zuid-Europa. Het nadeel van een houten dak in Nederland, België en Duitsland is het onderhoud en de kosten die ermee gemoeid zijn. Bovendien kan de prijs van een stalen dak zeer snel oplopen, en zijn deze daken gevoelig voor roest. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een aluminium dak omdat dit metaal de nodige voordelen heeft.

Onderhoud en duurzaamheid aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is licht, corrodeert niet en is zo goed als onderhoudsvrij. Aluminium is ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Een aluminium dak is dus in alle opzichten een duurzame investering, waardoor u jarenlang van uw terras kunt genieten. Al deze elementen samen maken aluminium tot het ideale materiaal voor de basis van uw luifel.

Kwaliteit en diversiteit

Of u nu kiest voor een aluminium terrasoverkapping, een lamellendak of een pergola, elke overkapping die wij op de markt aanbieden is gemaakt met een aluminium structuur. Wij beschouwen aluminium als het meest ideale materiaal voor onze zonneschermen. Het is licht maar zeer sterk.

Met het veelzijdige assortiment van Noe-mar biedt u uw shelter eindeloze uitbreidingsmogelijkheden. U kunt denken aan glazen wanden en schuifpuien, die u veel meer beschutting geven en u in staat stellen in bijna elk seizoen van uw overdekte terras te genieten. Bovendien hebben veel mensen met een terrasoverkapping behoefte aan bescherming tegen de zon. Door te kiezen voor buitenjaloezieën of horren kunt u de felle zon, schadelijke UV-stralen en de nieuwsgierige buurman buiten houden. Wat al deze opties gemeen hebben, is dat het frame en de geleiders van deze producten ook van aluminium zijn gemaakt.

Terug naar overzicht