Tuinverlichting voor extra sfeer - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Tuinverlichting voor extra sfeer

Met de juiste tuinverlichting kunt u van uw tuin genieten, ook als het donker is. Door een lichtplan te maken, kunt u de juiste verlichting kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bloemperk mooi verlichten of de aandacht vestigen op een boom of de gevel van uw huis. Combineer bolders, wandlampen en spots tot een sfeervol geheel.

Zonnelampen voor duurzame verlichting

Zonnelampen worden overdag opgeladen door de zon en leveren ‘s avonds voldoende energie om uw tuin te verlichten. Dit is niet alleen een zeer duurzame manier van verlichten, maar u bespaart ook heel wat elektriciteitskosten. U hoeft geen rekening te houden met kabels of snoeren wanneer u deze lampen plaatst, dus u kunt uw zonneverlichting gemakkelijk verplaatsen. Dit soort verlichting wordt vaak gecombineerd met andere soorten verlichting, zoals spots en wandlampen.

Spotjes in de tuin

Spotjes zijn ideaal voor het verlichten van een tuinpad, een vijver, een terras of een in het oog springende boom zoals een Japanse esdoorn. In het algemeen kunnen spots in twee soorten worden verdeeld: ondergrondse spots en bovengrondse spots. Door te kiezen voor ondergrondse spots bespaart u veel ruimte, aangezien ze in de grond worden geïnstalleerd en dus zeer weinig plaats innemen. Deze plekken zijn netjes weggewerkt in de bestrating, het grind van het pad, groene planten of bijvoorbeeld de houten vlonders van een terras. Licht moet kunnen weerkaatsen om zichtbaar te zijn. Met een opbouwspot kunt u het licht flexibeler gebruiken, omdat u zelf kunt bepalen waar u het op richt. Het uiterlijk van deze spots kan worden aangepast aan uw smaak en wensen. Verberg bijvoorbeeld de bovengrondse spots in een mooi standbeeld of kies voor elegant gevormde spots.

Een snoerlamp voor sfeerverlichting in de tuin

Wilt u uw terras ‘s avonds gezellig maken? Dan is een strijklicht ideaal. U kunt er in een handomdraai een gezellige sfeer mee creëren, en de slinger is gemakkelijk op te hangen of te verplaatsen. Hij is gemakkelijk te installeren onder het dak, aan de gevel of in de struiken naast het terras. Als u een tuinfeest of een barbecue organiseert, is het praktisch om dit soort verlichting te gebruiken om de gewenste sfeer te scheppen. U kunt kiezen uit verschillende tinten wit en zelfs een gekleurde lichtgeleider. Heb je een verjaardagsfeestje? Gebruik dan een lichtketting om de jarige in het zonnetje te zetten of om felicitaties op te schrijven. In het algemeen zijn lichtsnoeren geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. In de winter verhuis je ze gewoon naar je woonkamer.

Terug naar overzicht