- Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Ideale oplossing voor compacte tuinen

Deze terrasoverkapping is de ideale oplossing voor compacte tuinen. Omdat de constructie met een variabele diepte is opgebouwd, lijkt hij tegelijkertijd royaal, maar is het ook niet meteen een heel pompeuze oplossing. Door de zware goot waarin ook de buitenjaloezie van Warema in verwerkt is, lijkt het alsof de ruimte groter wordt. Het gebruik van acrylaat platen zorgt voor extra veel licht onder de overkapping, waardoor het ook binnen in huis niet donker wordt. Opaal witte acrylaat dakplaten laten nagenoeg evenveel licht door als heldere polycarbonaat dakplaten!

 decoding
 decoding
terrasoverkapping in Landgraaf

Glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden zijn van SunFlex met een eigen ontworpen rail. Daarmee hebben we de juiste afwerking van passende rails gecombineerd met de Duitse kwaliteit van SunFlex. Het SF20 systeem is een niet thermisch onderbroken, niet geïsoleerd systeem. Ondanks dat we het systeem ook in 8mm glas kunnen uitvoeren kiest NoeMar buitenleven ervoor om de deuren standaard van 10mm glasdikte te voorzien. Hierdoor kunnen we de deuren tot een maximale hoogte van 2600mm leveren. SF20 wordt steeds op maat geleverd en heeft standaard “meenemers” gemonteerd. De overlapping bij de SF20 is ca 25-35mm, nooit meer! Ook kun je kiezen voor meerdere deuren voor de afmeting waarbij de 4-slag vaak de beste kwaliteit- prijsverhouding heeft (minder belemmering tegen een interessantere prijs.

 decoding
 decoding
 decoding

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën van Warema zijn een echte “must have”. Door de jaloezieën behoudt je het vrije zicht naar buiten maar heb je tegelijkertijd ook minder inkijk en dus meer privacy. Wat de jaloezieën van Warema extra interessant maken is de optie “Pro Visio”. Dit zorgt ervoor dat de lamellen naar boven toe een beetje naar boven gericht zijn en de lamellen aan de onderzijde naar beneden zijn gericht. Hierdoor heb je van binnenuit een overweldigend zicht naar buiten waarbij je vrijwel geen belemmering hebt in je zicht.

 decoding
 decoding
 decoding

Als je een nieuw dak plaatst en je ook je tuin/terras een opknapbeurt wil geven, dan is het belangrijk dat je de juiste planning maakt. Dit omdat je bij de keuze van een terrasoverkapping met meerdere factoren rekening moet houden. Alleen een terrasoverkapping betekent dat de bestrating gedeeltelijk word opgepakt. Het terugleggen van de bestrating doe je zelf of laat je door een stratenmaker doen. Wil je ook nieuwe terrastegels leggen, dan kan je best vooraf beslissen of je de rails verzonken wilt hebben of bovenop het terras. Let op! Als je de keuze maakt om naderhand nog schuifdeuren te plaatsen dan is het van belang dat je in je terras meteen een “waterkering” voorziet al dan niet zoals bij onderstaande foto met een drainage goot. Deze goot zorgt ervoor dat de dakvorm in je terras wordt geaccentueerd en het op het geheel een mooie aanvulling van afwerking is. 

 decoding
 decoding
terrasoverkapping in venray
terrasoverkapping in kerkrade
terrasoverkapping in Maastricht
 decoding

Het totaalplaatje

Het totaalplaatje… daar gaat het om. Zorg voor een goed plan. Houd rekening met de toekomst en wat er allemaal nog bij moet komen. Natuurlijk moet het ook nog allemaal binnen je budget passen. 

 decoding
terrasoverkapping in roermond
 decoding

Kijk ook eens naar de andere opties zoals: spotjes, ventilator, extra stopcontacten, terrasverwarmingen, afwerking van stroomdraden met een in de de kleur van de terrasoverkapping gelakte kabelgoten. Al deze keuzes behoren tot de mogelijkheden om jouw droomterras te maken!

 decoding
 decoding
terrasoverkapping in weert

Alles integreren en wegwerken is voor ons een uitdaging die we graag aangaan! Maatwerk betekent dat NIETS standaard is en je dus constant uitgedaagd word om een mooi afgewerkte terrasoverkapping neer te zetten. Bij dit project hebben we alles in de goot te verwerkt, waardoor er een luxueuze uitstraling verkregen wordt. 

 decoding
 decoding
 decoding
 decoding