Een aluminium overkapping kopen - Noe-Mar Buitenleven
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

Een aluminium overkapping kopen bij NoeMar: Alles wat je moet weten

Terrasoverkappingen zijn een geweldige manier om je huis of bedrijf wat extra bescherming tegen het weer te bieden. Bij NoeMar zijn we gespecialiseerd in aluminium overkappingen. Op deze pagina bespreken we alles wat je moet weten over het kopen van een aluminium overkapping, zoals prijs, de montage en meer.

Waarom een aluminium terrasoverkapping een goede keuze is

Aluminium is om een paar redenen een goede materiaalkeuze. Ten eerste is het uiterst duurzaam. Dit materiaal is bestand tegen harde wind en zware regen, zonder te roesten of beschadigd te raken. Bovendien is aluminium veel lichter dan staal, waardoor het veel gemakkelijker te bewerken is tijdens het installatieproces. Tenslotte overkappingen van aluminium onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft ze alleen af en toe af te spuiten om ze mooi te houden.

Wat kost een aluminium overkapping?

Aluminium luifels variëren in prijs, afhankelijk van hun grootte en stijl. In ons assortiment kun je al er al een samenstellen voor slechts €878. Je kunt het dus zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Vooral de prijs en de materiaalkeuze voor bijvoorbeeld de dakplaten en zijwanden hebben hier invloed op.

Wat kost de montage?

Wil je je overkapping door ons laten monteren? Dan hangen af van de grootte en de complexiteit van de overkapping die je kiest. Ons team van deskundigen kan je een nauwkeuriger schatting geven zodra we meer weten over de bijzonderheden van je project.

Je kunt het echter ook eenvoudig zelf doen. Zeker als je een beetje handig bent, zijn onze doe-het-zelf pakketten uitermate geschikt om zelf te installeren. We sturen je uiteraard een uitgebreide handleiding mee. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ook ons altijd bellen voor advies.

Hoe lang gaat een aluminium terrasoverkapping mee?

Aluminium gaat met de juiste zorg en onderhoud vele jaren mee. In feite kan een aluminium overkapping die goed onderhouden wordt tientallen jaren meegaan zonder vervangen te hoeven worden. Het is een investering in je woning en tuin waar je lang plezier van hebt.

Moet je een vergunning aanvragen?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het installeren van een aluminium overkapping. We raden je echter aan om het voor de zekerheid na te vragen bij je gemeente. Het is namelijk mogelijk dat er in je specifieke situatie toch regels gelden. Dus neem het zekere voor het onzeker en kijk het goed na.

Stel je overkapping van aluminium samen bij NoeMar

Als je in de markt bent voor een aluminium luifel, dan ben je bij NoeMar aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige luifels tegen concurrerende prijzen, en ons team van experts kan je helpen met alles van ontwerp tot installatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw droom overkapping.

Terug naar overzicht