4 redenen om een veranda in uw tuin te plaatsen
Gratis verzending   boven € 800 (zie faq)
|
Betalen in termijnen
| +31 (0)85 773 1090 | info@noe-mar.com | +31 (0)6 3941 6197 |
Newtonweg 7 Echt (NL)

4 redenen om een veranda in uw tuin te plaatsen

Het bouwen van een veranda voor uw zomerhuis is een van de beste investeringen die u kunt doen. Naast de vele praktische voordelen, geeft een veranda ook een heel andere uitstraling. Noemar Buitenleven’s brede scala aan opties en accessoires stelt u in staat om een veranda te kiezen die echt bij uw huis en uw stijl past. Nog steeds niet overtuigd? Hier zijn vier redenen om een veranda te installeren.

1. Een veranda in de tuin laat u genieten van alle weersomstandigheden

Van een veranda kunt u het hele jaar door genieten. Vooral als je een paar opties toevoegt. In de lente en de herfst, als de regen met bakken uit de hemel valt, kunt u heerlijk onder uw serre zitten. Gebruik in de zomer verschillende zonneschermen (denk aan zonneschermen op het dak, zonneschermen op de daken of parasols) om de warme zonnestralen buiten te houden. Wilt u comfortabel blijven in de winter? Maak van uw veranda de perfecte tuinkamer met glazen schuifwanden of zijwanden.

2. Creëer meer leefruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos

Als u kiest voor een veranda, kiest u voor extra ruimte. Hoe je die ruimte gebruikt is aan jou. Wat dacht je van een comfortabele zithoek? Helemaal klaar voor de vele diners en drankjes die ongetwijfeld zullen volgen. Of gebruik de veranda als studeerkamer met een vrij uitzicht op de tuin. Bedenk jij het maar, dan maken we het samen waar.

3. Bescherm uw tuinmeubelen tegen de weersomstandigheden

UV-licht tast niet alleen onze huid aan, maar ook uw tuinmeubelen. Door de zon verkleuren ze sneller, waardoor ze eerder aan vervanging toe zijn. En laten we de gevolgen van regen, wind, sneeuw en hagel niet vergeten! Hoewel de veranda een geweldige plek is om veel tijd door te brengen, kan hij ook worden gebruikt om uw tuinmeubelen veilig op te bergen. Zo kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze beschadigd raken.

4. Het is een snelle manier om waarde toe te voegen

Zoals eerder gezegd, is een veranda een goede investering. Een veranda vergroot niet alleen uw leefruimte, maar geeft uw huis ook een gevoel van luxe. En dat betekent dat de waarde ervan zal stijgen. Het installeren van een veranda is in principe zo eenvoudig als het maar kan, zodat u in slechts vier weken van de luxe ervan kunt genieten.

Zo, dit waren de 4 redenen om een overkapping te plaatsen.

Terug naar overzicht